ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ TΩN ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΕΜΦΥΛΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΝ ΤΩΝ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ι.; ΚΑΛΑΪΣΑΚΗΣ, Π. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1963)
NO ABSTRACT AVAILABLE