ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ EN TΩ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ, Ι.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1964)
NO ABSTRACT AVAILABLE