ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΔΩΔΙΜΩΝ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Α.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, Σ.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1964)
NO ABSTRACT AVAILABLE