ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΩΝ TAYPΩN ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΗΜΙΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ - ΒΛΑΧΟΣ, Κ.; ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ, Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE