ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΙΝ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΑΥΤΩΝ - ΒΛΑΧΟΣ, Κ.; ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ, ΕΥΠΡ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE