ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΝΥΣΤΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΒΛΑΧΟΣ, Κ.; ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ, Κ.; ΑΛΗΦΑΚΙΩΤΗΣ, A.; ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE