ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΣΠΟΡΑΣ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΟΣΧΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΣ ΙΟΝ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π.; ΠΑΠΠΟΥΣ, ΧΡ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE