Η ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΛΑΡΥΓΓΟΤΡΑΧΕΪΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ι.- ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ - ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗΣ, Π.; ΜΕΝΑΣΕ, Ι.; ΒΕΪΜΟΣ, Γ.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ, Α.; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Α.; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1965)
NO ABSTRACT AVAILABLE