Ι. ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΝΤΙΑΦΘΩΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ II. ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ, Ι.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE