ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΙ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΦΘΩΔΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΝ - ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π.; ΚΑΡΑΒΑΛΑΚΗΣ, Ι.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE