Η ΕΝΖΩΟΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ (Πρόδρομος άνακοίνωσις) - ΔΡΑΓΩΝΑ, Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, E. N.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Λ. Ε.; ΧΑΤΖΗΣ, Β. Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE