Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΥΕΛΙΤΙΣ ΤΩΝ ΟΡΝΙΘΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ι. Πρώτη άπομόνωσις τοϋ ιού έκ τής υπαίθρου (Πρόδρομος άνακοίνωσις) - ΜΕΝΑΣΕ, Ι.; ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, Π.; ΒΕΪΜΟΣ, Γ.; ΣΕΪΜΕΝΗΣ, Α.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, Σ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE