ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΔΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ε.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Λ.; ΠΕΠΠΑΣ, Ι.; ΚΑΪΛΑΣ, Β. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE