Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΙΤΙΔΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ - ΤΣΕΛΙΟΣ, Α.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Λ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1966)
NO ABSTRACT AVAILABLE