ΑΙ ΒΡΟΥΚΕΛΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ι: Όρρολογικαί αντιδράσεις δειγμάτων όρου αίματος μονόπλων - ΔΡΑΓΩΝΑΣ, Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ε. Ν.; ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, Λ. Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE