ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΣΥΝΤΕΤΗΡΗΜΕΝΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΜΟΣΧΟΥ ΔΙ' ΙΣΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΑΤΑ - ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE