ΣΥΜΒΟΛΗ ElΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΤΥΠΟΥ Α, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΖΩΟΤΙΑΣ1969. - ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1970)
NO ABSTRACT AVAILABLE