Δύο σπάνιαι περιπτώσεις χρονίας κλειστής μάλιος διαγνωσθείσαι ορολογικώς δια της μεθόδου της 'Εκτροπής του Συμπληρώματος - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α. Γ.; ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE