ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΩΝ ZΩΩN ΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΜΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΩΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, Ι. Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE