Η ΜΕΤΑΓΓΙΣΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΛΗΨΙΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ (ΚΟΛΙΒΑΚΙΛΛΩΣΕΩΣ) ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΜΟΣΧΩΝ ( Î ) - ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ, Κ.; ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE