Η ΕΝΤΕΡΟΤΟΞΙΝΑΙΜΙΑ ΤΩΝ ΜΟΣΧΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΙΣ Welchia perfringens ΤΥΠΟΥ Α ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α.; ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1967)
NO ABSTRACT AVAILABLE