ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ-ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΡΙΖΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ - ΜΕΝΑΣΕ, Ι.; ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, Σ.; ΣΕΙΜΕΝΗΣ, Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1968)
NO ABSTRACT AVAILABLE