ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΔΟΥΣ ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΙΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ (ΛΡΒ) ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1968)
NO ABSTRACT AVAILABLE