ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΠΙΖΩΟΤΙΑΣ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΕΙΣ TON NOMON ΕΒΡΟΥ ΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΟΘΕΝΤΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΙΟΥ - ΜΠΡΟΒΑΣ, Δ.; ΠΑΠΠΟΥΣ, Χ.; ΚΑΡΔΑΣΗΣ, Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1968)
NO ABSTRACT AVAILABLE