ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ AUJESZKY ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΔΡΑΓΩΝΑ, Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, E. Ν.; ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, M.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α. Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE