Η ΝΟΣΟΣ TON ΟΙΔΗΜΑΤΩΝ TΩN ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ ( ΠΡΩTAI ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ EN ΕΛΛΑΔΙ ) - ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ε.; ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, Α.; ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ, Α.; ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΚΟΛΟΠΟΥ, Μ.; ΚΟΥΡΚΑΦΑ, Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE