ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΞ0ΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ TESGHEN ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ε. Ν.; ΔΡΑΓΩΝΑΣ, Π. Ν.; ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, Μ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE