ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΖΩΟΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΟΥΣ TΩN XOIPΩN ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1961 -1968 - ΔΡΑΓΩΝΑΣ, Π. Ν.; ΣΤΟΦΟΡΟΣ, E. Ν.; ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΡΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, Μ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE