ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΕΙΣ ΑΣ ΕΝΗΡΓΗΘΗ, ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΙΣ ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΦΥΣΙΚΗ - ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ, Κ.; ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, Ι. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1969)
NO ABSTRACT AVAILABLE