ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞ ΙΟΥ P I - 3 ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΑ - ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Π.; ΠΑΤΙΛΑΣ, Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 1970)
NO ABSTRACT AVAILABLE