ΠΡΑΚΤΙΚΟΝ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 173: Της Γενικής Συνελεύσεως των μελών της Ε.Κ.Ε. συνελθούσης την 23-1-1975 - Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, ΕΚΕ (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.