G. BALLARINI — Strategies de Contrôle des Pathocenoses dans les Elevages Intensifs de Veaux — (Στρατηγική τοϋ έλεγχου των παθοκοινοτήτων εις τάς εντατικός έκτροφάς μόσχων). - Πιτσινίδης, Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.