ΑΠΟΜΟΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ AUJESZKY ΕΚ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ - Στοφόρος, Εύθ.; Μαστρογιάννη-Κορκολοπούλου, Mαρ.; Άξιώτης, Ίνν.; Χατζημανωλάκης, Κων.; Άναγνώστου, Λουκάς; Λούπης, Σωκράτης; Λουκάς, Σπυρ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.