La Surveillance, moyen de prevenir et de réduire les risques pour la sante associes aux enterobaxteries antibioresistantes. (Ή στενή παρακολούθηση, μέσον προλήψεως και μειώσεως των κινδύνων της υγείας άπό τα ανθεκτικά στα άντιβιωτικά έντεροβακτηρίδια). - Παππούς, Χ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.