Exotische virusseuchen der wiederkaeuer I. Biuetongue O.J.B. Hubschle (1979)(Εξωτικές ιώσεις των μηρυκαστικών I. καταρροϊκός πυρετός τών προβάτων). - Δημητριάδης, Ι. Α. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.