Ένζωοτική λεύκωση τών βοοειδών. 'Ορολογική Ερευνά της νόσου στα πρόβατα (Πρόδρομος ανακοίνωση) - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Ι.; ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ, Σ.; ΓΙΑΝΤΖΗΣ, Δ.; ΔΟΝΟΣ, Α.; ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, Ε. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.