LA FIÈVRE DE LA VALLÈE DU RIFT: UN PROBLÈME NAISSANT POUR L' HOMME ET L' ANIMAL. (Ό πυρετός της κοιλάδος του RIFT: ενα εμφανιζόμενο πρόβλημα για τον άνθρωπο και το ζώο). - Μαστρογιάννη, Μ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.