Η επιδημιολογική κατάσταση των σπουδαιότερων ζωοανθρωπονόσων στα ζώα και στον άνθρωπο στην Ελλάδα - ΤΣΑΓΚΛΑΣ, ΗΛΙΑΣ Γ. (Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη.