Εισαγωγικά: Ψυχοκοινωνικά προβλήματα σύγχρονων ελληνίδων γυναικών και η συμπαράστασή που έχουν - Κυριακίδης Παύλος Α. (Επιστημονική Επετηρίδα Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, 2015)
No abstract