Iconographic characteristics of the churches in Moschopolis and Vithkuqi (Albania) [RALITSA ROUSSEVA, Εικονογραφικά χαρακτηριστικά των ναών της Μοσχόπολης και του Vithkuqi] - Rousseva, R. (Μακεδονικά, 2011)
no abstract