Ο μητροπολίτης Μελενίκου Προκόπιος ο Σερραίος: (περίπτωση ορθόδοξου αρχιερέα στη δίνη των εθνοφυλετικών ανταγωνισμών και της διαμάχης Αθηνών-Φαναρίου) - Μπάκας Ιωάννης Θ. (Μακεδονικά, 1998)
No Abstract