Το Ελληνικό κράτος και ο σχολικός θεσμός στον υπόδουλο ελληνισμό: απόπειρα δημιουργίας νέου θεσμικού πλαισίου μέσα από τη νομιμοποίηση του θεσμού της σχολικής επιθεώρησης στη Μακεδονία το 1907 - Ηλιάδου-Τάχου Σοφία (Μακεδονικά, 1996)
No abstract