Το οδοιπορικόν ενός Ιησουΐτου Ιεραποστόλου εις την "Ελλάδα" κατά το 1712-1714: (χρονικόν του βίου του ελληνικού λαού εις την Κωνσταντινούπολιν, Σμύρνην, Μακεδονίαν, και τας νήσους του Αιγαίου) - Τσούρκας Κλεόβουλος Δ. (Μακεδονικά, 1968)
No abstract