Αρχείον Μακεδονικού Αγώνος Πηνελόπης Δέλτα. Ι, Γερμανού Καραβαγγέλη, Ο Μακεδονικός Αγών (Απομνημονεύματα). Πρόλογος Βασιλείου Λαούρδα. Εισαγωγή Κλεοβούλου Τσούρκα - Λαούρδας Βασ. (Μακεδονικά, 1960)
No abstract