Γεωργίου Χ. Χιονίδη, Σύντομος ιστορία του Χριστιανισμού στη περιοχή της Βεροίας. (Ι. Επίσκοποι και μητροπολίτες. ΙΙ. Άγιοι και ξακουστοί κληρικοί. ΙΙΙ. Μοναστήρια. ΙV. Εκκλησίες) - Θεοχαρίδης Γ. Ι. (Μακεδονικά, 1963)
No abstract