Ίωνος Στεφάνου Δραγούμη, Η Μονή του Προδρόμου και το χωριό Λάκκος των Σερρών. Απάντηση του Ι. Στ. Δρ. (1878-1920), γραμμένη γαλλικά τον Οκτώβριο του 1903 από τας Σέρρες, σε γράμμα Έλληνα φίλου του από το Παρίσι. Μετάφραση Φιλίππου Στεφάνου Δραγούμη - Κυριακίδης Στίλπων Π. (Μακεδονικά, 1963)
No abstract