Οι απαρχές του μοναχισμού στη Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονικείς μάρτυρες και μοναστικά καθιδρύματα που εμφανίσθηκαν στην Πόλη,ως την έναρξη της εικονομαχίας (726) - Χαριζάνης Γ. (Μακεδονικά, 2004)
No abstract