A. I. Ivanοv, Literatumoe nasledie Maksima Greka. Harakteristika, atribucii, bibliografija (=Η φιλολογική κληρονομιά Μαξίμου του Γραικού. Περιγραφή, κατηγορίαι, βιβλιογραφία) - Παπουλίδης Κωνσταντίνος Κ. (Μακεδονικά, 1972)
No abstract