Αντ. Σιγάλα, Anό την πνευματικήν ζωήν των Ελληνικών Κοινοτήτων της Μακεδονίας. Α. Αρχεία και Βιβλιοθήκαι Δυτικής Μακεδονίας. Έκδοσις Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Θεσ/νίκη 1939, σελ. η’+222. - Τζιάτζιος Ευάγγελος Στ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]