Ιωάννου Κ. Βασδραβέλλη, Οι Μακεδόνες εις τους υπέρ της ανεξαρτησίας αγώνας (1796 -1832 ). Μακεδονική Βιβλιοθήκη αριθ. 1. Θεσσαλονίκη 1940. Σελ. ιε’ + 297. - Σιγάλας Α. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]